Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українські паспорти вже більше року приймає Європа і ми не створили жодних проблем нашим партнерам з ЄС, — Порошенко

  • 21.09.2018, 19:19
  • 497

Сьогодні, 21 вересня, у центрі надання адміністративних послуг видали 10 мільйонний закордонний паспорт.

Про це повідомив президент Петро Порошенко під час відвідування Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» ДП «Документ», повідомляє «Прямий».

«Сьогодні паспорт буде отримувати 10 мільйонний громадянин України. Україна йшла дуже довго до права мати біометричні паспорти, які надають право безвізових подорожей до Європейського Союзу. Я тоді вже казав, що план дій щодо безвізового режиму передбачав 144 реформи, який день за днем мали зробити президент, уряд, парламент, міністерство внутрішніх справ, наша міграційна служба. І всі були виконані так, що комісія, яка оцінювала, як саме і з якою якістю зробили це українці. Поставила оцінку відмінно», — повідомив президент.

Петро Порошенко, зауважив, що сьогодні паспорти отримують не в підвалах ЖЕКів радянського зразку, а в центрах надання адміністративних послуг, чистих та цікавих.

«Сьогодні ми з вами знаходимось в найбільшому центрі надання адміністративних послуг в Україні. Півтори тисячі українців за добу мають можливість отримати біометричний паспорт. Українські паспорти вже більше року приймає Європа і ми не створили жодних проблем нашим партнерам з Європейського союзу, як ми і обіцяли. Навпаки українців запрошують, а ми кажемо ні, ми будемо створювати кращі умови для робочих місць, щоб українці залишались в Україні працювати, а їхали за кордон, як туристи, як студенти, як підприємці. І думаю, що це дуже правильний напрямок», — відзначив Порошенко.

Схожі новини