Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В амбулаторіях і поліклініках Львова будуть окремі простори для матері та дитини

  • 20.09.2018, 15:26
  • 698

Сьогодні, 20 вересня, сесія міської ради підтримала електронну петицію «Організація кімнат матері та дитини в амбулаторіях та поліклініках міста».

Петицію підтримали із пропозицією міського управління охорони здоров’я, щоб це були не окремі кімнати, а окремі простори, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Ця петиція набрала необхідних 500 голосів. До неї є пропозиція управління охорони здоров’я, щоб облаштовувати не окремі кімнати, а окремий простір, бо не завжди є можливість виділити окреме приміщення під такі потреби», — зазначив під час розгляду петиції начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

«Треба ще враховувати один момент, що в поліклініку приходять батьки з дітьми, і дуже часто діти приходять в поліклініку не тому, що вони здорові, а тому що вони хворі. І з іншого боку, приходять також діти на профілактичний огляд, і якщо ми таких дітей будемо в одному місці збирати, то щоб не було небезпечно з точки зору здоров’я, це також треба продумати. А те, ще в кожній поліклініці має бути такий якісно обладнаний простір, я підтримую двома руками», — зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Схожі новини