Передплата 2024 ВЗ

Перша в Україні Академія боксу — від Андрія Котельника

З’явиться у суботу, 22 вересня, у Львові.

У місті Лева, на території торгово-відпочинкового комплексу «Південний» (вул. Щирецька, 36), о 13.00,знаменитий український боксер Андрій Котельник відкриє першу в Україні Академію боксу, яка носитиме його імя. Унікальний проект, мета якого — плекати боксерські таланти, створено на базі Львівського училища фізичної культури та авторської боксерської школи, яку заснував Андрій, чемпіон світу, срібний призер Олімпіади, кавалер ордену «За заслуги» всіх ступенів.

Після урочистого відкриття Академії боксу відбудеться товариська зустріч «стінка на стінку» між боксерами Львівщини та представниками інших областей. Поєдинки проходитимуть у сучасно обладнаному залі з двома рингами. Його стіни прикрасять численні нагороди Андрія Котельника.

Почесними гостями на відкритті «іменної» Академії боксу будуть друзі Котельника — шестиразовий чемпіон світу за версією WBO Сергій Дзінзірук, срібний призер чемпіонату світу Володимир Колесник та бронзовий призер Олімпійських Ігор в Сіднеї Сергій Данильченко, інші відомі спортсмени.

Схожі новини