Передплата 2024 «Добрий господар»

«Гавкаєте тут цілий день»: у Раді через Тимошенко поскандалили Луценко і Кужель

  • 18.09.2018, 19:10
  • 2 872

Під час сьогоднішнього пленарного засідання Верховної Ради спалахнула перепалка між представником Президента в Раді Іриною Луценко та нардепом від «Батьківщина» Олександрою Кужель.

Зокрема Луценко з парламентської трибуни заявила, що позиція Юлії Тимошенко в 2008 році стала одним з чинників того, що Україна не отримала Плану дій щодо членства в НАТО.

«Під час свого візиту в Брюссель незадовго до саміту Альянсу Тимошенко проігнорувала директиву тодішнього президента Ющенка і не відвідала штаб квартиру НАТО, щоб підтвердити рішення Києва на вступ», — заявила вона.

А після цього, як стверджує Луценко, Тимошенко запропонувала провести референдум щодо вступу в НАТО. Цю ж ідею вона повторила в 2010 році.

У відповідь на цей закид Кужель сказала: «гавкають Моськи, коли слон йде. Ви цілий день гавкає на „Батьківщину“. Ми розуміємо, вам „Оппоблок“, всі інші — на душу, а вам тільки заважає „Батьківщина“. Іра, згадайте, ви прийшли в політику разом з „Батьківщиною“. „Батьківщина“ одна стояла поруч з вами, Порошенко не було, коли ми визволяли вашого чоловіка. Боженька все бачить».

Схожі новини