Передплата 2024 ВЗ

Екс-регіоналка Герман назвала українських воїнів «моральними каліками»: опубліковано відео

  • 18.09.2018, 14:35
  • 1 099

Екс-радник втікача Віктора Януковича та колишня регіоналка Ганна Герман заявила, що військові ЗСУ, які стримують російських агресорів і їхніх пособників на Донбасі, — «моральні каліки».

Про це вона сказала в ефірі телеканалу «112 Україна».

«(Раніше) у нас не було армії і не було війни. Зараз у нас війна. Вони беруть дітей цих нещасних і відправляють туди на війну. Діти повертаються в страшному стані, якщо хто повертається живий — так вони починають вбивати своїх матерів… Ці люди повертаються моральними каліками. Це армія… Ви знаєте, скільки тисяч молодих людей, яких взяли на війну здоровими, повернулися моральними каліками? Там вони вбивали чужих матерів, а тут вбивають своїх», — сказала Герман.

Політолог Олексія Голобуцького на своїй сторінці в Telegram висловив думку, що Герман вже перестала маскуватися «під проукраїнського діяча» і відкрито працює на Кремль.

«Але ж ці «моральні каліки» на фронті захищають, в тому числі, і її нікчемне життя. Зате ось в такому вигляді вже всім повинно бути ясно, як вони собі уявляють «примирення і роззброєння». Це повинна бути просто капітуляція перед Москвою з подальшим судом над усіма захисниками України — адже вони «моральні каліки і вбивці матерів», — написав він.