Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові відбувся сьомий всеукраїнський ярмарок ретро-авто-, мото- і велотехніки

  • 17.09.2018, 19:28
  • 1 781

Такі фестивалі двічі на рік організовують у Львові, на авторинку, що у Кривчицях.

Тут традиційно можна подивитися ретро-автомобілі, мотоцикли, велосипеди, антикварні аксесуари. Цього разу ярмарок поєднав добрих друзів, ретро-авто та… ретро-танці. У програмі був виступ LeoSwingDance, а для для танцюристів облаштували спеціальну поверхню.

Ярмарок приваблює друзів техніки не лише зі Львова. Традиційно приїжджають друзі з Польщі — Варшави, Любліна. Завітали автолюбителі з Києва, Чернівців, Тернополя. На ярмарку можна було не лише подивитися на унікальні моделі, але й придбати їх. Цікавими були машини від Чернівців — Каділак БМВ 1937 року випуску, Хорх 1937 року зі Львова, Ягуар — з Тернополя. Були мотоцикли 1937 року зі Львова, а також велосипеди на дерев’яних колесах. На розіграш виставили автомобіль Buick Estate Wagon 1978 року зі стартовою ціною 30 000 грн. Було багато охочих купити, але проливний дощ не дав завершити аукціон.

Львів’янка Наталія Сидорко завітала на ярмарок зі своїми чарівними діточками, розповідає: «Незважаючи на погоду, ми прийшли подивитися на ретро-машини, які можна побачити тільки тут. Дякуємо організаторам за таку цікаву атракцію для дітей і дорослих». Діти навіть покаталися на ретро-Форді.

Організатор дійства Андрій Гладун розповідає: «Свято вдалося. Правда, дощ дещо завадив. Але тішуся, що про нас знає щораз більше людей і все більше приїжджає до нас». Втішений організатор зазначив, що вже починає підготовку до чергового шоу.

Олена ПЕТРИК

Схожі новини