Передплата 2024 ВЗ

У Львові маршрутка на смерть збила жінку: поліція досі не встановила особу загиблої

На вул. Городоцькій маршрутка № 44 на смерть збила жінку.

На вулиці Городоцькій у Львові маршрутка на смерть збила літню жінку. Дорожньо-транспортна пригода сталася у понеділок, 17 вересня, близько сьомої години ранку, неподалік церкви святих Ольги і Єлизавети.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини, повідомлення про ДТП надійшло о 6:25. За попередньою інформацією, жінка перебігала дорогу поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм вона померла на місці події. Особу та вік загиблої встановлюють.

За інформацією очевидців, жінка потрапила під колеса маршрутки № 44. Щоправда, маршрут автобуса не проходить через вулицю, де сталася ДТП. Ймовірно, маршрутка їхала з автопарку АТП-14 630, яке обслуговує цей маршрут.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) К К України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Телефони, які вказані на сайті АТП-14 630, не відповідають. Директор цього АТП Степан Кузбит у відпустці. Начальник міського управління транспорту Олег Партика пояснив у коментарі для «ВЗ»: «Я говорив з підприємством. Там ситуація не дуже зрозуміла. Вам краще до поліції звернутися за коментарем. Скажу лише, що бабця перебігала дорогу. Зараз триває слідство. Конкретики як такої немає. Водій їхав з парку на маршрут». «Він був тверезим?» — запитую. «Кажуть, що так», — відповідає чиновник.

Схожі новини