Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Масове отруєння у школі Дніпра: у лікарнях перебуває 22 дитини

  • 17.09.2018, 17:10
  • 506

У Дніпрі, за останніми даними, від кишкової інфекції постраждало 38 дітей школи № 62. Наразі на стаціонарному лікування залишається 22 дітей.

Ситуація під контролем, діти одужують, повідомив директор департаменту охорони здоров’я Дніпровської міськради Андрій Бабський у Facebook.

«Станом на 12.00 поточного дня захворіло 38 дітей. Та сьогодні вже можна говорити про позитивну динаміку. Хворі діти почуваються краще. На теперішній час із стаціонарів виписані під амбулаторний нагляд 8 дітей. В стаціонарах міста й надалі перебувають 22 дитини та 8 дітей отримують лікування в домашніх умовах», — пояснив Бабський.

За його словами, протягом вихідних медичні працівники лікувальних закладів міста займалися організацією необхідних процесів для швидшого одужання постраждалих школярів.

Лікарі амбулаторій також провели медичний огляд майже всіх учнів школи № 62 за місцем проживання.

Нагадаємо, 14 вересня у Дніпрі закрили школу, де 13 вересня масово отруїлися діти. Було госпіталізовано 18 учнів з попереднім діагнозом — гостра кишкова інфекція. За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 325 К К України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Схожі новини