Передплата 2024 «Добра кухня»

Поліція затримала підозрюваного у замовленні вбивства воїна АТО «Сармата», — Аброськін

  • 15.09.2018, 16:56
  • 624

У Запорізькій області затримали одного з підозрюваних у замовленні й організації вбивства бердянського активіста і учасника бойових дій на Донбасі Віталія «Сармата» Олешка.

Про це повідомив у суботу в Facebook перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

«Вчора в Запорізькій області працівниками кримінальної поліції України разом зі слідством в ході проведення спеціальних заходів за підтримки прокуратури Запорізької області був затриманий 38-річний чоловік — один із підозрюваних в замовленні та організації навмисного вбивства 31 серпня 2018 року Віталія Олешка», — написав він.

З словами Аброськіна, затриманий чоловік майже одразу після скоєння вбивства Олешка виїхав разом зі своєю сім’єю до окупованого Криму, але заспокоївшись, вирішив повернутися назад.

Наразі ведуться пошуки інших підозрюваних в організації злочину.

Раніше суд заарештував чотирьох підозрюваних у вбивстві екс-учасника АТО Олешка. Вони були виконавцями злочину і зараз утримуються в СІЗО.

Віталій Олешко був убитий у Бердянську 31 липня двома пострілами з обріза — у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один з них — екс-боєць роти «Торнадо».

6 серпня Бердянський міськрайонний суд обрав запобіжні заходи чотирьом підозрюваним у вбивстві — два місяці тримання під вартою без права внесення застави.

Схожі новини