Передплата 2024 «Добрий господар»

Понівечена наречена пішла під вінець на заздрість всім ворогам

  • 14.09.2018, 19:51
  • 2 747

Весілля — це особливий день в житті кожної дівчини. Однак доля піднесла жахливі випробування нареченій з Люксембургу, яка напередодні торжества серйозно обпекла тіло на Філіппінах, куди приїхала провідати батьків.

Незважаючи на отримані травми, дівчина на ім'я Марго відмовилася скасовувати весілля і пішла під вінець, повідомляє «Сегодня» з посиланням на видання Daily Mail.

За інформацією видання, Марга Абехо-Момпер за три місяці до весілля відправилася до батьків на Філіппіни. 30-річна наречена вирішила розпалити піч у дворі, щоб приготувати піцу. Жінка кинула у вогонь газету, але її шматочок відірвався, загорівся, і полум’я перекинулося на пляшку з рідиною для розпалювання в її руці. Вона вибухнула, залишивши по всьому тілу жінки опіки.

Наступні два місяці їй кожні десять днів пересаджували шкіру і робили перев'язки. Процедури проводилися під загальним наркозом, оскільки їй було дуже боляче. Через три тижні після інциденту до Абехо-Момпер приїхав її наречений. Вона дуже боялася, що він не захоче залишитися з нею, однак чоловік взяв на себе всю турботу про жінку і буквально змусив її навчитися знову ходити.

Через три місяці після інциденту пара зіграла весілля у Франції. Під платтям на нареченій були компресійні бинти, а візажист допоміг їй приховати всі шрами. Абехо-Момпер заявила, що наслідки інциденту зробили її весілля «ще більш особливим днем», так як стали доказом їхнього кохання.

Схожі новини