Передплата 2024 ВЗ

В Україні готують новий перелік заборонених сайтів

  • 14.09.2018, 18:55
  • 716

Спеціальна робоча група моніторингу при Міністерстві інформаційної політики готує третій перелік сайтів, які відомство пропонує заборонити


Про це повідомив «Інтерфакс-Україна».

Згідно з відповіддю, новий перелік сайтів, які містять інформацію, заборонену до поширення нормами українського законодавства, готує спеціальна робоча група з моніторингу при Мінінформполітики.

Третій перелік сайтів буде вміщати перелік інтернет-ресурсів, на яких розміщена інформація, яка порушує законодавство України. Наразі робоча група в поточному режимі збирає інформацію про аналогічні ресурси.

Однак, поки оновлений перелік ще не подавався.

Нагадаємо, 19 червня 2017 року Мінінформполітікі оприлюднило перелік з 20 сайтів, рекомендованих для заборони в Україні. Він, зокрема, містив сайти «Російська весна», «Новоросія», «Антифашист», «Антимайдан», «Політнавігатор» і низку інших ресурсів.

У квітні цього року Мінінформполітики направило СБУ новий (другий) перелік з 21 сайту, рекомендованого для заборони в Україні. До нього увійшли: dan-news.info, admin-gorlovka.ru, dnr24. su, gorlovka. today, golospravdy.com, s-narodom.ru, politnavigator.net, riafan.ru, dnr-hotline.ru, genocid. net, miaistok. su, dnr24.com, republic-tv.ru, ruskline.ru, dnipress.com, kianews24.ru, c-eho.info, crimea.ria.ru, c-inform.info, komtv.org і gazetacrimea.ru.