Передплата 2024 «Добрий господар»

Маршрутка продавила на мосту в Запоріжжі велику наскрізну дірку і «зависла» на висоті 30 метрів: опубліковано фото

  • 12.09.2018, 18:07
  • 899

На мосту Преображенського в Запоріжжі маршрутка, намагаючись об’їхати місце ДТП, продавила в асфальті наскрізну дірку і буквально зависла на висоті близько 30 метрів.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запоріжжя.

Повідомляється, що інцидент стався сьогодні близько 7:30 ранку на виїзді з Бабурки.

Визволяти з провалу автобус довелося рятувальникам, які висмикнули маршрутку за допомогою троса, а на місці події в результаті виникла діра площею близько двох квадратних метрів.

«Мости Преображенського знаходяться на балансі Придніпровської залізниці. Сьогодні, після того, як сталася аварія, разом з містом ми провели нараду. Ми попросимо, щоб вони в терміновому порядку запланували ремонтні роботи, а також внесли в бюджет наступного року кошти на проведення капітального ремонту», — заявив глава Запорізької ОДА Костянтин Бриль, коментуючи інцидент журналісту видання 061.

Також губернатор запевнив, що рух по мосту буде перекрито тільки тоді, коли почнуться ремонтні роботи. Бриль додав, що, якщо не вирішити цю проблему, виникне загроза транспортного колапсу, оскільки в 2019 році на ремонт планують закрити ДніпроГЕС, гребля якої також є важливою для Запоріжжя дорогою.

Як відомо, мости Преображенського були побудовані в 50-х роках минулого століття і на сьогоднішній день мають статус «пам'ятки культурної спадщини України, пам'ятки містобудування місцевого значення». Автором проекту став інженер Борис Преображенський.

Схожі новини