Передплата 2024 «Добра кухня»

У Білому Домі обмежили використання мобільних телефонів

  • 11.09.2018, 12:58
  • 584

У Білому домі обмежили користування мобільними телефонами на тлі витоків конфіденційної інформації.

Про це повідомляє CNN з посиланням на двох високопоставлених чиновників.

За інформацією джерел телеканалу, глава адміністрації президента Джон Келлі ще з січня доручив заборонити працівникам із Західного крила Білого дому проносити туди особисті мобільні телефони.

Працівники весь цей час могли користуватися всередині будівлі спеціальними службовими телефонами, однак тепер їм доведеться залишати їх на робочому місці, якщо їх покличуть на брифінг чи нараду.

Раніше працівникам також дозволялося залишати службові мобільники в спеціальних шафках, однак тепер їм заборонили це робити.

Зміни в правилах користування мобільними телефонами було ухвалено після того, як в ЗМІ потрапив запис розмови колишньої помічниці президента Омароси Манігол-Ньюман з главою апарату Білого дому Джоном Келлі.

44-річна Маніголт-Ньюман була зі скандалом звільнена з апарату Білого дому кілька місяців тому. Незабаром вийшла її книга, в якій вона вкрай непривабливо відгукується про Трампа. Екс-працівниця Білого дому, зокрема, звинувачує його в расизмі, а також стверджує, що президент ненавидів жінок, схильний до нарцисизму і не має кваліфікації, необхідної для того, щоб обіймати посаду глави держави.

Схожі новини