Передплата 2024 «Добрий господар»

35 Юніорів Львівщини отримали грошові винагороди за кмітливість і розум в акції ЮніорБанку

  • 11.09.2018, 10:05
  • 538

Наприкінці літніх канікул діти — власники Карток Юніора від ПриватБанку брали участь у квесті «Фантастичні пригоди».

Для цього потрібно було зареєструватися на сторінці акції fantastic.pb.ua і послідовно виконати 6 завдань. Квест передбачав правильне використання навичок роботи із банківською карткою та іншими банківськими продуктами. Завдання, що проходили наші фантастичні діти, можна передивитися на сторінці у ФБ — facebook.com. Усього у квесті змагалися понад 19 000 учасників з усієї України. А ті, хто дійшов до фіналу, а таких було 716 дітлахів, поділили між собою призовий фонд акції — 250 000 гривень.

У квесті зареєструвалися понад 1230 дітей з Львівської області. З них 35 стали переможцями, успішно виконавши запропоновані завдання. Усі діти — переможці вже отримали від ПриватБанку повідомлення з привітанням. Ось текст цього повідомлення: «Сервіз знайдено. Вітаємо з перемогою в акції «Фантастичні пригоди». Найактивніших учасників чекають ще й сувеніри від ЮніорБанку. Виплата подарунка здійснюється шляхом зарахування грошей на Картку Юніора учасника.

«Усі учасники акції „Фантастичні пригоди“ проявили кмітливість, енергію, завзяття та жагу до перемоги. Дякуємо батькам, які надавали дітям підтримку та допомагали порадою», — говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині.

ЮніорБанк — фінансова освітня програма ПриватБанку для школярів від 6 до 17 років, яка стартувала у 2009 році в Україні. У 2012 році ЮніорБанк був визнаний однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар'єра», яку щорічно проводять Міністерство освіти і Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.

Сьогодні у Львівській області понад 30 тис. школярів активно користуються Картками Юніора. Крім того, вони мають змогу безкоштовно пройти навчальний курс у Бізнес-Школі ПриватБанку і отримати відповідні сертифікати. На Юніорів також чекають цікаві екскурсії у відділення банку та пізнавальні квести «Загублені у банку» та «Таємниця загубленої купюри».

Схожі новини