Передплата 2024 «Добрий господар»

Відмовив у сексі: незадоволена жінка заколола свого хлопця у ліжку

  • 10.09.2018, 20:20
  • 3 528

Жінка заколола свого хлопця кухонним ножем для м’яса, коли вони лежали разом голими в ліжку, бо він відмовився від сексу.

Про це пише Еспресо з посиланням на Metro.

37-річна Вікі Ладлоу проколола легеню своєму бойфренду в Фентоні, Сток-он-Трент. Це сталося у ранні години 26 квітня і жінка була п'яною.

Перед ударом жінка попередила, що збирається вдарити хлопця. Він спробував перевірити, чи є у жінки щось в руках, але нічого не побачив і відвернувся до неї спиною. Згодом він відчув сильний удар ножем.

Чоловіку вдалося вискочити з квартири і замкнути Ладлоу всередині, але він впав і скотився вниз по сходах, де його, голого і залитого кров'ю, побачив сусід.

Наразі жінку засудили до 6 років у в'язниці. Прокурор Глін Самуель прокоментував: «Тільки коли ніж був вилучений, ми зрозуміли, що це. У неї був стейк-ніж в руці, і самен ним вона його заколола. Йому вдалося перекрутити її руку, щоб ніж врешті застряг у матраці. Він втік, замкнув її в квартирі і подзвонив 999, а потім був знайдений сусідом».

Ладлоу з Вустерширу визнала себе винною у пораненні з наміром заподіяти тяжкі тілесні ушкодження. В суді зазначили, що жінка «щиро розкаялася», і це вплинуло на зменшення строку.

Суддя Девід Флетчер також зазначив, що жінка має пройти реабілітацію.

«Це був дуже серйозний інцидент. Вона постраждала від величезної кількості алкоголю, яку споживала», — сказав він.

«Ви були нестабільні, і ваш настрій змінювалося від того, щоб любити його, до того, щоб погрожувати та майже вбити. Ви шукали розради в алкоголі вже більше 20 років, і це повинно припинитися. Ви більше не можете пити», — додав суддя, звертаючись до підсудної.

Схожі новини