Передплата 2024 ВЗ

У Львові відбуваються зйомки нової комедії від студії «Квартал 95»

  • 10.09.2018, 14:32
  • 1 172

Сьогодні у Львові відбуваються зйомки нового повнометражного фільму студії «Квартал 95» — «Я, ти, він, вона».

Ними компанія завершить знімальний період своєї нової романтичної комедії. Стрічка вже 27 грудня цього року вийде у широкий прокат в українських кінотеатрах. Зйомки тривають з липня 2018 року, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У центрі нової комедії — подружня пара (Володимир Зеленський і Анастасія Коротка), яка переживає кризу сімейного життя. Уже подавши заяву на розлучення, колись закохані опиняються перед складним вибором. Суддя їм дає час на примирення, а також можливість, нарешті, виконати бажання один одного, яких раніше вони боялися або соромилися, перебуваючи в шлюбі. «Союзи бувають різні, і не завжди відносини закінчуються хепі-ендом. Наша історія про те, як можна спробувати врятувати свою сім'ю, коли, здавалося б, всі варіанти випробувані», — розповідає Володимир Зеленський.

Саме у Львові, який завжди був культурною столицею, а останнім часом став справжньою «кінематографічною Меккою» України, компанія знімає кілька ключових сцен фільму. Зокрема, складну з технологічної точки зору сцену із велопробігом містом за участі усіх головних героїв.

«Продюсери проекту висловлюються свою вдячність за можливість знімати кіно у одному з найкрасивіших міст Європи», — інформує прес-служба студії «Квартал 95».

Схожі новини