Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Баптисти та інноваційна школа»: зіркові матусі Полякова і Федишин розповіли, де навчатимуться їхні діти-першачки

  • 09.09.2018, 11:17
  • 1 853

Українські співачки Оля Полякова та Ірина Федишин, які цього року відвели своїх дітей до першого класу, розповіли де навчатимуться їхні первачки.

Про це повідомляє ТСН.

Так молодша донька Олі Полякової Аліса так як і старша пішла до першого класу до державної гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов.

«Вони навчаються по американській бабтистській програмі. Якщо подивитися тексти, які в них в програмі по англійскій мові, то вони завжди якісь про Бога, про каяття, про гріх. Але англійську вони викладають дуже добре», — розповіла Полякова.

А от старший син Ірини Федишин Юрчик пішов до солідного закладу. Школа нового формату без щоденників і без форми. Рік навчання сина у Львівській приватній школі обійдеться співачці у більш ніж 80 тисяч гривень.

«У класі у них всього 9 учнів. В класі є вчитель і є ще помічник вчителя, який називається „тютер“. Новітня технологія викладання — у них інтерактивна дошка. У нас Юрчик піде на IT-напрямок, а хто йде на цей напрямок тому треба купити планшет та кавіатуру», — зауважила Федишин.

Схожі новини