Передплата 2024 «Добра кухня»

Порошенко у Вінниці зробив романтичний подарунок дружині на честь річниці весілля

  • 08.09.2018, 20:18
  • 1 835

Президент Петро Порошенко під час святкових заходів до Дня Вінниці привітав свою дружину пані Марину Порошенко з 34-ю річницею весілля.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Є ще одна подія, про яку я по-людськи хочу сказати сьогодні вам, тисячам вінничанам та гостям міста, які сьогодні прибули разом з нами для того, щоб відсвяткувати цей день народження. 8 вересня для мене особисто є величезним святом — 34 роки тому в мене з Мариною було весілля. І сьогодні ми святкуємо річницю нашого весілля», — розповів Глава держави.

«Дуже люблю свою дружину. І всім бажаю такого самого кохання, яке є в нас з Мариною», — додав Петро Порошенко.

Під час прогулянки вулицями Вінниці Президент разом з дружиною Мариною послухали музичні твори у виконанні місцевих музикантів.

Глава держави попросив їх виконати мелодію із фільму «Ромео і Джульєтта». Петро Порошенко розповів, що похід на перегляд цієї картини був одним із перших його побачень з пані Мариною.

«Коли ми з Мариною ще зустрічалися ми пішли на перше таке романтичне побачення у кінотеатр. Тоді тільки вийшов фільм „Ромео і Джульєтта“. І для мене цей фільм, музика з цього фільму була як символ нашої любові ще до весілля», — сказав Президент, звертаючись до музикантів.

Після виконання музичного твору Петро Порошенко подякував музикантам і сказав, що цією мелодію хотів би привітати кохану дружину з річницею весілля. «Дякую вінничани. Зі святом Вінниця і зі святом Марина Анатоліївна», — сказав він.

Містяни підхопили вітання оплесками і також привітали президентське подружжя з 34-ю річницею весілля.

Схожі новини