Передплата 2024 «Добрий господар»

«П'яниця — не керівник. Ходить і думає, як би де похмелитися»

«Бацька» бореться з пияцтвом у білоруському уряді

Президент Білорусі Олександр Лукашенко анонсував нові кадрові перестановки у вищому керівництві країни. Одна з причин — проблема пияцтва, повідомив офіційний сайт білоруського «бацьки».

«Мені про це говорити, але багато керівників, яких я відправив нещодавно у відставку, за комір закладали добряче, — розповів Лукашенко білоруським урядовцям. — Я ж не контролюю вас, з ким ви випиваєте, з ким до лазні ходите… На здоров’я. Ви керівники, повинні все це вміти. Але щодо пияцтва маєте знати свою міру! Маєте знати, з ким, де і скільки, як у народі кажуть. Якщо ви це почуття втрачаєте — ви не керівник. І от із цієї причини нам доведеться з деким найближчим часом попрощатися».

«І я це говорю не стільки навіть для вас, як для дружин тих п’яниць, які скоро залишаться без портфеля, — вів далі розгніваний „бацька“. — Вони все це бачать, але зупинити не можуть або не хочуть. А потім, коли чоловіки втрачають портфелі, починають ридати. А чого ридати? До мене претензій не треба пред’являти… П’яниця — не керівник. Якщо він сьогодні напився до втрати пульсу, і це через день або кожен день, він назавтра не працівник. Ходить і думає, як би де похмелитися».

Схожі новини