Передплата 2024 ВЗ

Для «видатних постатей ДНР»: Захарченко «спочиватиме» біля Ґіві й Мотороли на «кладовищі домашніх тварин»

  • 04.09.2018, 20:15
  • 978

Ліквідованого ватажка «ДНР» Олександра Захарченко «підселили» до вбитих раніше Гіві й Мотороли на «цвинтарі домашніх тварин».

В окупованому місті на кладовищі «Донецьке море» закінчилися місця, тому «видатних постатей ДНР» хоронять через дорогу в посадці. Про це написала жителька міста Валентина Бикова, повідомляє Gazeta.ua.

«Куромаршала утилізували на одному гектарі з Моторолою і Гіві? А де цей гектар знаходиться, знаєте? Є в нашій шахтарській столиці таке кладовище — „Донецьке море“. Старе, але „престижне“, бо в межах міста і з шикарним краєвидом. Ховати там перестали ще до війни — для могил не залишилося місця, хіба що на заздалегідь викуплених ділянках. Але організатори Новоросії підійшли до цього креативно,» — написала жінка.

За її словами, через дорогу від центрального входу на кладовище, в лісопосадці, розташована санітарна зона.

«Туди звалювали засохлі гілки, опале листя, зів'ялі квіти, порожні пляшки, зім'яті пластикові стаканчики, інше сміття, яке донеччани прибирали з могил. Там же знаходився вуличний туалет типу очко на дві дірки, у будь-який час року художньо декорований використаним папером. І неподалік, як бонус — кладовище домашніх тварин», — додала користувачка.

За її словами, 19 жовтня 2016 року там поховали Моторолу.

«Його першим закопали там, де до війни був смітник із сортиром. Як то кажуть, собаці — собаче кладовище. Ну, а потім — пішло-поїхало! Туди ж 2017-го підселили Ґіві, а тепер — і Захара. І справді, не ховати ж це біосміття там, де лежать адекватні люди?» — додала вона.

Схожі новини