Передплата 2024 «Добрий господар»

Законодавиця моди: Кейт Міддлтон визнали більш впливовою, ніж Меган Маркл

  • 04.09.2018, 16:58
  • 1 061

Незважаючи на те, що в цьому році підвищена увага була прикута до дружини принца Гаррі — Меган Маркл, звання головної законодавиці моди все одно дісталося дружині принца Вільяма — Кейт Міддлтон.

Відповідно до щорічного звіту онлайн-ритейлера eBay, герцогиня Кембриджська впливає на формування смаків споживачів у Великій Британії більше інших британських знаменитостей, передає nv.ua.

Дружина принца Вільяма і мати трьох дітей Кейт Міддлтон залишається прикладом для наслідування і вже не перший рік надихає британських жінок. Вбрання, які Кейт обирала, будучи вагітною принцом Луї, миттю розліталися на eBay.

Так, у листопаді 2017 року на сайті виник величезний попит на таке саме пальто для вагітних, як у Кейт. А в квітні 2018 року зросли запити на червону сукню від Jenny Packham, в якій Міддлтон вийшла на публіку з новонародженим Луї біля госпіталя Святої Марії в Лондоні.

В цілому, імена дизайнерів, речі яких обирала Кейт Міддлтон, користувачі eBay запитували набагато частіше, ніж улюблені бренди інших членів королівської сім'ї та британських зірок. Зокрема, збільшився пошук одягу від Jenny Packham, Alexander McQueen і марки для майбутніх мам Seraphine.

Меган Маркл, проте, посіла друге місце в списку найбільш надихаючих своїм стилем британських знаменитостей. Після її весілля з принцом Гаррі виросли запити на речі бренду Givenchy, в сукні якого герцогиня виходила заміж.

Третьою за впливовістю в моді виявилася трирічна донька Кейт Міддлтон — принцеса Шарлотта. На четвертому місці — п'ятирічний принц Джордж, а на п'ятому — королева Єлизавета II.

Схожі новини