Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові затримали групу, яка займалася секс-бізнесом

Працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Г У Нацполіції Львівщини, спільно з співробітниками Управління СБУ області та за процесуального керівництва обласної прокуратури, припинили діяльність злочинної групи, яка налагодила у Львові бізнес із надання сексуальних послуг.

Правоохоронці встановили, до організації бізнесу причетний 33-річний львів’янин, який орендував приміщення. Інтимні послуги дівчата надавали у орендованих квартирах. Сутенер вів інтернет-сайт, на якому рекламував пікантні послуги, та займався фінансами. Також контролював роботу повій (включаючи їхній «кастинг» та інструктаж). Мав і «своїх» таксистів, які відвозили «нічних метеликів» до клієнтів.

Сутенеру допомагали дві жінки — 27-річна львів’янка та 19-річна жителька міста Рівне. Приймали телефонні замовлення, вели облік грошей, отриманих повіями, стежили, щоб п’ятеро дівчат надавали послуги належної якості. І застосовували штрафні санкції, якщо вони порушували вимоги встановлених умов «праці».

Під час санкціонованих обшуків, за місцем проживання організатора бізнесу і у квартирі, де перебували повії, вилучено мобільні телефони, візитки з рекламою інтимних послуг, засоби контрацепції, чорнові записи, щодо незаконної діяльності, та гроші — 22 тисячі гривень та 2400 доларів США. Також вилучено автомобіль зловмисника — «Ауді А6».

Сутенеру повідомлено про підозру у вчиненні злочину, йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Схожі новини