Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Єврооптиміст» Лещенко уявив себе чи то йогом, чи то «буддою»…

  • 30.08.2018, 18:54
  • 548

У такому екзотичному образі народного депутата України, «єврооптиміста» Сергія Лещенка ви ще не бачили.

Волю своїй фантазії «слуга народу» дав під час парламентських канікул. Заключну частину їх разом з дружиною, діджеєм Анастасією Топольською, та її донькою Уляною, провів за океаном, у США.

В останній тиждень своїх американських вакацій Сергій Лещенко узяв участь у знаменитому фестивалі сучасного «незалежного» мистецтва Burning Man, який відбувся у пустелі Блек-Рок (штат Невада). У перекладі з англійської атракція називається «Людина, яка горить». Назва невипадкова — за традицією, в останній із восьми днів свята, куди з’їжджаються «вільні» художники, світові зірки, моделі, спалюють величезну дерев’яну скульптуру.

Вхідний квиток на цю забаву коштує 425 доларів (за попереднім замовленням — до 1200 «баксів»). На фестивалі нічого не купують і не продають. Усе потрібне треба брати зі собою, а по завершенні «дефіляди» — навести ідеальний порядок. Гостям пропонують повну свободу самовираження, чим радикальніше, тим краще. Одна з «фішок» свята — показ епатажного вбрання.

Хто-хто, а Сергій Лещенко публіку своїм гардеробом вразив. Він і сам погоджується із цією думкою. На своїй сторінці у соцмережах написав: «Гідно представив депутатський корпус на фестивалі Burning Man».

На фото:

• Перед стартом нового політичного сезону нардеп Сергій Лещенко «медитував» в американській пустелі Блек-Рок.

Схожі новини