Передплата 2024 «Добрий господар»

«Вишукана білизна додає жінці внутрішньої впевненості»

Ольга Мачуга власноруч шиє білизну, не гіршу за вироби світових кутюр’є

20-річна Ольга Мачуга, майбутній редактор за освітою, вже кілька років власноруч шиє жіночу спідню білизну з мережива, яка не поступається відомим брендам. Майстриня переконує, що білизна, виготовлена за індивідуальними параметрами, не лише гарна, а й комфортна.

Ольга Мачуга
Ольга Мачуга

«На першому курсі університету я шукала роботу, пов’язану з ди­зайном та шиттям. Деякий час пра­цювала помічницею у дівчинки, яка займалась білизною ручної роботи. Через деякий час моя шефова пе­реїхала в інше місто, і я піддалась вмовлянням моїх подруг, що і сама можу виготовляти і продавати білиз­ну ручної роботи через Інстаграм. Самостійно пошила перший комп­лект подрузі на подарунок — топ та трусики з темно-синього мережи­ва», — згадує майстриня.

За словами Ольги, її білизна руч­ної роботи особлива розмаїттям мо­делей, матеріалів, форм та розмірів. Кожна дівчина може внести свої поба­жання щодо майбутнього комплекту. Використовує мереживо французько­го та італійського виробництва з ори­гінальними малюнками та різноманіт­ними кольорами.

«Ціна залежить від форми комплек­ту, вартості та кількості використаних матеріалів, зокрема мережива. Вар­тість моїх виробів (бюст+трусики) — у межах 600 — 1800 гривень. Базовий комплект шию за 2−3 години, з по­ясом, поролоном чи кісточками — за 4−5 годин», — каже Ольга Мачуга.

«Білизна індивідуального пошиву тільки з’являється на ринку. Це нова ніша. Раджу мати такий комплект у гардеробі для особливих моментів. Перевагою такої білизни є те, що кож­ну деталь можна забрати або додати залежно від уподобань. Вишукана бі­лизна додає жінці внутрішньої впевне­ності та спокусливості», — каже майстриня.

Схожі новини