Передплата 2024 «Добрий господар»

У в’язниці в Шотландії побралися два ґвалтівники-педофіли

  • 29.08.2018, 20:58
  • 948

Двом педофілам дозволили вступити в шлюб у в’язниці, де вони опинилися за вчинення сексуальних злочинів проти дітей.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Metro.

Весілля Джеймса Клелланда і Дональда Майнта у в'язниці Glenochil, в Шотландії, викликало обурення серед громадськості та ЗМІ, які описали церемонію як «ганебний акт».

30-річний Майнт і 40-річний Клелланд одружилися у в'язниці, де до них приєдналися друзі і родини. Їхня кімната була прикрашена квітами, зібраними на території в'язниці, і був накритий «шведський стіл». Після церемонії вони, як повідомляється, провели кілька годин разом, святкуючи з сім'єю.

У 2013 році Дональда Майна засудили до довічного ув'язнення. Згідно з повідомленнями, Клелланд повернувся до в'язниці, щоб одружитися з ним, перш ніж покинути свого нового чоловіка і відбути залишок свого вироку.

Одне з джерел сказало виданню: «Це ганьба, що їм дозволили одружуватися. Ці двоє розбещені, і варті один одного».

Майн отримав довічне ув'язнення в 2013 році після контакту з хлопчиками у віці від 10 до 16 років. Його охарактеризували як «невиправного сексуального злочинця, що становить серйозну небезпеку для громадськості.

Батько двох дітей Клелланд раніше перебував у шлюбі з жінкою і був засуджений до позбавлення волі в 2006 році після жорстокого поводження з трьома дітьми. Вчителі в школі в Ланаркширі зловили його у 2005, коли той намагався черговий раз заманити молоду дівчину і зґвалтувати. Він вийшов на волю в 2016 році.

Представник Консервативної юстиції Ліам Керр сказав: «Вони зруйнували життя. Таким чином, роль в'язниці повинна полягати в тому, щоб покарати їх і зберегти громадськість в безпеці, а не для того, щоб вони знаходили любов один до одного».

Схожі новини