Передплата 2024 ВЗ

Домашнє насильство: у Києві психолог публічно заявила про побої з боку чоловіка і показала закривавлене обличчя

  • 29.08.2018, 10:15
  • 1 173

Домашнє насильство: у Києві психолог публічно заявила про побої з боку чоловіка і показала закривавлене обличчя

Пост-одкровення вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook ввечері 28 серпня, супроводивши фотографією свого закривавленого обличчя. За словами Лілії, це — результати побоїв, які вона пережила у 2016 році, повідомляє ТСН.

«Батько моїх чотирьох дітей неодноразово піднімає на мене руку. Маніпулює дітьми, загрожує їх забрати і систематично погрожує вигнати з його квартири, де ми проживаємо. На фото я в 2016 році. Є ще кілька доказів. І головні свідки, на жаль, діти», — написала Шевцова.

За її словами, були випадки, коли чоловік виганяв її в домашньому одязі на вулицю, відбирав ключі, гроші і телефон. Лілія писала заяву в поліцію, але, за її словами, чоловік «шантажував тим, що не виплатить кредит, який і так не виплатив».

«Це триває ще з більшою силою. Я шукаю підтримки і можливість вийти з цього пекла мені з дітьми», — написала Лілія.

На пост жінки блискавично відреагували сотні користувачів. Вони пропонують свою допомогу і дають поради. У коментарях до посту представники Міністерства внутрішніх справ і Міністерства соціальної політики заявили, що відправили додому до Лілі наряд поліції і міжвідомчу групу, яка займеться її проблемою. Генеральний прокурор України Юрій Луценко попросив написати заяву на його ім'я.

Пізніше користувачі написали в коментарях, що деякі з них поїхали до Лілі додому. Також поліція приїхала на виклик.

«Ми у Лілі, вирішуємо, як бути. Чоловік вимагає покинути приміщення. Типу сторонні в квартирі. Викликає поліцію. Ми теж чекаємо на поліцію і вирішуємо, як бути. Лілю з дітьми потрібно забирати», — написала Яна Баранова.

Історія з Лілією Шевцовою стала ще однією в серії подібних випадків з домашнім насильством, про яке його учасники заявили публічно. За день до цього українська журналістка Роза Туманова поскаржилася на те, що чоловік побив її при дітях, а потім почав душити. Жінка прийняла для себе рішення розлучитися з чоловіком.

Схожі новини