Передплата 2024 ВЗ

У Харкові суд відпустив водія — «мажора», який насмерть збив 17-річного хлопця на переході і втік

  • 29.08.2018, 09:15
  • 576

Апеляційний суд Харкова відпустив засудженого за смертельний наїзд на підлітка на переході.

Про це повідомляє ТСН.

18-річний Тигран Єнгибарян мав провести за ґратами три роки, а відсидів лише вісім місяців. Апеляційний суд замінив його вирок на умовний, на три роки позбавивши водійських прав.

Нагадаємо, резонансна аварія сталася у січні. Юнак перебігав дорогу на червоне світло. Усі водії його пропустили, а Єнгибарян виїхав на зустрічну смугу і збив. Після цього з місця аварії втік, авто кинув у гаражах, знявши номери. Але за кілька годин поліція його розшукала.

У суді молодик визнав свою провину і каявся, а його батьки заплатили родичам загиблого компенсацію. Саме це та начебто поганий стан здоров'я винуватця аварії судді розцінили як пом'якшувальні обставини.

«На даний час родичам потерпілого було в повному обсязі виплачено компенсацію. Вони не заперечують стосовно статті 75 відносно обвинуваченого», — каже прес-секретар Апеляційного суду м. Харків Євгенія Бондаренко.

«Батьки Єнгибаряна дуже каялись, дуже просили прощення, вони плакали перед матір'ю загиблого. Батько каявся навколішки. Зрештою мати загиблого Володі сказала: ну, змилостивилася, чи що, милосердя», — говорить адвокат постраждалих Олена Євмінова.

Схожі новини