Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Спадкоємець британського престолу йде до школи: які незвичайні предмети вивчатиме принц Джордж

  • 28.08.2018, 15:43
  • 850

Вже у вересні п’ятирічний принц Джордж знову піде до приватної школи Thomas’s Battersea в Лондоні, учнем якої він став минулого року.

Літні канікули добігають кінця, і син принца Вільяма і Кейт Міддлтон потихеньку готується до занять. А готуватися йому дійсно є до чого, адже крім звичних шкільних дисциплін у новому році на юного спадкоємця британського престолу чекають уроки в басейні та навіть у балетному класі, пише nv.ua.

Заняття балетом у принца Джорджа та його однокласників триватимуть по 35 хвилин і супроводжуватимуться грою піаніста. На сайті школи Thomas's Battersea зазначено, що «такі уроки призначені для розвитку фізичних якостей учнів, витривалості, творчості, експресії й музикальності, вміння використовувати різні звуки та музичні стилі».

У більш старших класах в обраній батьками принца Джорджа школі для розвитку творчих навичок пропонують приєднатися до шкільного хору і піти на гурток акторської майстерності.

Нагадаємо, в минулому році через вагітність і пов'язаний з нею ранковий токсикоз Кейт Міддлтон не змогла супроводжувати сина в перший клас. Сподіваємося, що цьогоріч герцогиня Кембриджська проведе Джорджа до шкільних стін.

Схожі новини