Передплата 2024 ВЗ

Infiniti показала авто майбутнього

Ось як виглядає Prototype 10

Infiniti представила автомобіль майбутнього. Це електричний швидкісний прототип 10, який спричинив великий інтерес через свій футуристичний вигляд. Він абсолютно не схожий на автомобілі, які можна побачити на дорогах щодня.

Модель Infiniti Prototype 10 показали під час цьогорічного Monterey Car Week. Японський виробник наголошує, щ, о не зважаючи на зміну систем елетроприводу, він прагнутиме створювати водіям задоволення від водіння і можливостей нового авто.

Infiniti Prototype 10 відображає динамічне поєднання наших бажань електрифікувати наші авто і наших обіцянок забезпечити найвищу ступінь водійського задоволення", — пишуть виробники на своєму сайті. «Prototype 10 підкреслює наш курс на електрифікацію силової установки. Найближчим часом наші авто пропонуватимуть ще більшу ефективність та інтелектуальне керування авто», — каже Рональд Крюгер, президент Infiniti.

«Для нас електрика означає ефективність. Наші автомобілі будуть потужними, ефективними і висококласними у сенсі керування. Prototype 10 — це фізична презентація нашого майбутнього», — зізнався директор Infiniti з дизайну Карім Хабіб.

Схожі новини