Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Наступ бойовиків на позиції ЗСУ на Донбасі: Порошенко зробив заяву щодо лінії розмежування

  • 23.08.2018, 15:58
  • 547

Збройні Сили повністю відновили лінію зіткнення і стабільність після атаки проросійських бойовиків на наші позиції в районі села Жолобок на Луганщині, під час якої загинуло четверо українських воїнів.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко на відкритті виставки сучасних зразків озброєння, військової техніки та інших матеріально-технічних засобів на Михайлівській площі в Києві, повідомляє Укрінформ.

«Росіяни, підступно порушуючи перемир'я, Мінські угоди, намагаються атакувати позиції наших військ. Але наша армія і наші Збройні Сили вже інші. З доповіді генерала Наєва, командувача Об'єднаних сил, яка щойно прозвучала, стабільність (після атаки в районі села Жолобок — ред.) відновлено, українська земля захищена, і народ України може твердо покладатися на Збройні сили держави», — сказав Порошенко.

Він поінформував, що о 6 ранку більше роти проросійських бойовиків у смузі наступу понад кілометр із потужною артилерійською підтримкою здійснили атаку на позиції Збройних Сил України в районі Жолобка на Луганщині.

«Четверо українських героїв віддали життя задля захисту української землі, сімох було поранено. Але своєчасно перегрупувавшись, відкривши вогонь у відповідь, застосувавши резерви, атаку було відбито і повністю відновлено лінію зіткнення», — розповів Порошенко.

Він повідомив, що українські воїни знищили 8 бойовиків, а більше 11 було поранено.

Схожі новини