Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Керівника палацу культури у Новояворівську затримали на хабарі у ₴10 тис.

  • 22.08.2018, 11:38
  • 812

У вівторок, 21 серпня, працівники поліції Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими Г У Нацполіції Львівщини затримали на одержанні неправомірної вигоди директора палацу культури «Кристал» у Новояворівську Яворівського району на Львівщині.

Про це 22 серпня повідомили у відділі комунікації Г У Нацполіції Львівщини.

Як випливає з повідомлення відділу комунікації обласної поліції, за 1700 грн на годину директор віддавав в оренду приміщення палацу культури, яким керує. При цьому лише невелику частину цієї суми орендарі сплачували на рахунок підприємства, а решту грошей віддавали йому особисто. Чоловіка затримали у палаці культури під час одержання чергового хабара у розмірі 10 тис. грн та окремо ще 3,4 тис грн як офіційну плату за оренду приміщення для проведення бізнес-семінару.

Як повідомило місцеве видання Yavir.Net, керівником палацу культури «Кристал» у Новояворівську є Василь Янчар. Гроші та речові докази вилучені з місця події.

За цим фактом відкрите провадження за ч.3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Схожі новини