Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Меган Маркл полетіла в Торонто без принца Гаррі

  • 20.08.2018, 15:54
  • 849

Дружина принца Гаррі Меган Маркл несподівано полетіла з Лондона до Торонто.

Про це повідомляє Harper's Bazaar.

При цьому герцогиня Сассекська полетіла зовсім одна звичайним рейсом авіакомпанії Air Canada. Ніхто з членів королівської сім'ї Меган Маркл не супроводжував. Мета поїздки герцогині до Канади також залишається таємницею.

Відомо лише, що Кенсінгтонський палац відправив в офіс авіакомпанії лист із проханням про те, щоб члени екіпажу не фотографували Меган і не намагалися з нею заговорити.
Для Меган Маркл це перша поїздка за кордон в статусі герцогині без супроводу чоловіка. Сам принц Гаррі зараз перебуває в Ботсвані з благодійною місією порятунку місцевих носорогів.

За припущеннями ЗМІ, швидше за все, Меган Маркл вирушила в Торонто просто, щоб розвіятися. Там актриса тривалий час жила і знімалася в семи сезонах серіалу Форс-мажори. У цьому канадському місті також живе близька подруга Меган — Джессіка Малруні.

Після того, як і Меган Маркл, і принц Гаррі повернуться до Лондона, на пару чекає великий офіційний тур, в рамках якого вони відвідають Австралію, Нову Зеландію, острів Фіджі та Королівство Тонга.

Схожі новини