Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До Дня незалежності посилять охорону кордонів

  • 20.08.2018, 15:22
  • 359

У період святкування дня держпрапора та 27-ї річниці Дня незалежності прикордонна служба посилить заходи безпеки на державному кордоні.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Посилені заходи безпеки здійснюватимуть на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування ООС та на адмінмежі з анексованим півостровом Крим.

«Прикордонники постійно проводитимуть моніторинг і враховуватимуть усі можливі виклики, насамперед, терористичні загрози. Для цього усі напрямки кордону будуть посилені додатковими нарядами», — пояснили у відомстві.

Зокрема, прикордонники залучать до перевірки осіб і транспорту кінологів зі службовими собаками задля виявлення незаконного переміщення зброї та вибухових речовин.

Також здійснюватиметься ретельна перевірка документів осіб та транспортних засобів, які будуть знаходитися поблизу кордону.

Прикордонники діятимуть у взаємодії з Нацполіцією, Національною гвардією, Державною службою з надзвичайних ситуацій та Службою безпеки.

Міністр оборони Степан Полторак раніше повідомив, що 24 серпня на Майдані незалежності в урочистих заходах із нагоди святкування 27 річниці незалежності України та 100 річчя української державності візьмуть участь 4,5 тисячі військовослужбовців.

За його словами, у параді буде задіяно 250 одиниць військової техніки, у тому числі нові зразки озброєння.

Схожі новини