Передплата 2024 «Добрий господар»

ПриватБанк запустив швидкий лізинг для бізнесу

  • 20.08.2018, 12:02
  • 609

ПриватБанк запровадив для українського бізнесу нову технологію оформлення лізингу на придбання комерційних авто, обладнання чи сільськогосподарської техніки.

ПриватБанк запровадив для українського бізнесу нову технологію оформлення лізингу на придбання комерційних авто, обладнання чи сільськогосподарської техніки. Як повідомили в банку, відтепер процедура ухвалення рішення про надання техніки чи обладнання за лізинговими контрактами триватиме кілька хвилин завдяки «лізинговому калькулятору» lizing.pb.ua. Крім того, аграрні підприємства в разі купівлі в кредит агротехніки або сільгоспобладнання автоматично отримують контракти вже з урахуванням можливості одержання державних компенсацій.

«Ми створили найпростіший і найзручніший сервіс отримання рішення щодо надання лізингового фінансування на будь-що — від комерційної нерухомості або авто до лізингу сільгосптехніки та техніки спеціального призначення, — говорить керівник напрямку обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу Сергій Клюєв. — А для сільгоспвиробників передбачено ще й кілька державних програм компенсацій: це і відшкодування частини вартості вітчизняної техніки, і компенсації відсотків за кредитами для невеликих фермерів (до 500 га) та підприємств галузі тваринництва, які (компенсації) поширюються й на закупівлю імпортної техніки чи обладнання. Оскільки ПриватБанк працює навіть у невеликих містах і селах, кожен фермер зможе отримати фінансування та взяти участь у програмах державної компенсації без відриву від польових робіт».

Програма лізингу для бізнесу в ПриватБанку дає можливість отримати авто, обладнання чи техніку в кредит на строк до 5 років за ставками від пільгових 0,01% за партнерскими програмами до стандартних 19% річних. У разі купівлі в кредит агротехніки в ПриватБанку діють програми державної компенсації від 25% до 40% вартості техніки чи обладнання українського виробництва. Додатково для фермерів, які обробляють до 500 га землі, діють програми компенсації відсотків за кредитами (АгроКУБ, кредитні лінії, кредити на купівлю будь-якої техніки, у тому числі імпортного виробництва), за умовами яких позичальник сплачує ставку від 1% річних.

Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися на agro.pb.ua, а про кредитування в лізинг — на lizing.pb.ua

Схожі новини