Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Трамп депортує Меланію, якщо вона подасть на розлучення — Омароса

  • 19.08.2018, 19:57
  • 1 248

Колишній помічник президента США Дональда Трампа Омароса Маніголт-Ньюман упевнена, що американський лідер знайде спосіб депортувати свою дружину Меланію з Америки у разі розлучення. Перша леді США є уродженкою міста Ново-Место в Словенії.

Про це повідомляє The Independent.

Меланія Трамп отримала Грін карту через програму для осіб із «винятковими здібностями», або «візу Ейнштейна». Вона стала громадянкою США в 2006 році.

Програма розрахована на академічних дослідників, бізнес-працівників і тих, хто бере участь у підтримці національних і міжнародних стандартів. На основі цього Маніголт-Ньюман робить висновок, що Трамп міг оплатити колишній моделі отримання статусу громадянина США.

У своїй книзі «Схиблений: звіт інсайдера про Білий дім Трампа» Маніголт-Ньюман пише, що Меланія не може дочекатися, доки закінчиться термін президентських повноважень її чоловіка, щоб розлучитися з ним.

Під час передвиборчої кампанії Трампа Меланія заявила, що стала громадянкою США на законних підставах і пообіцяла провести прес-конференцію з цього питання. Однак зустріч із журналістами так і не відбулася.

Схожі новини