Передплата 2024 ВЗ

У Львові під час затримання 20-річний львів’янин поранив ножем працівника поліції

  • 17.08.2018, 09:36
  • 545

Двох чоловіків затримали під час розмальовування фарбою стіни будинку на вул. Ковжуна.

У п’ятницю, 17 серпня, близько 4:00 правоохоронці помітили двох осіб, які аерозольною фарбою наносили написи на фасад будинку на вул. Ковжуна, що у Галицькому районі Львова. Побачивши правоохоронців чоловіки почали втікати. Під час затримання один із них раптово вдарив капітана поліції ножем. Потерпілого госпіталізували з ножовим пораненням грудної клітки.

«33-річного капітана поліції госпіталізовано в хірургічне відділення з діагнозом „ножове поранення грудної клітки“. Життю нашого оперативника нічого не загрожує, стан його стабільний. Сподіваємося, що він швидко одужає. Зловмисників затримано. Сьогодні їм буде обрано запобіжний захід», — розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Затриманими виявилися 20-річні львів'яни.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до п'яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Схожі новини