Передплата 2024 ВЗ

lifecell підготувався до 5G

  • 16.08.2018, 10:59
  • 562

Один з найбільших мобільних операторів України — компанія lifecell розгорнула віртуалізовану мережу в партнерстві з міжнародним системним інтегратором Odine Solutions і компанією Affirmed Networks.

Про це повідомили в компанії, передає агентство Інтерфакс-Україна.

Віртуалізована мобільна мережа дозволить lifecell трансформувати свою мережу для надання широкого спектру мобільних послуг наступного покоління.

«Мобільне, масштабоване і готове до впровадження рішення 5G від Affirmed Networks було обрано для забезпечення безперешкодної міграції до послуг стандарту 5G в майбутньому. Впровадження NFV (Network Functions Virtualization) дозволить оператору суттєво прискорити та масштабувати запуск нових послуг і сервісів», — наголошується в повідомленні.

Odine Solutions — системний інтегратор, що спеціалізується на віртуалізації функцій мобільних мереж Tier-1 в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід і Африка).

Affirmed Networks — компанія-розробник рішення з віртуалізації пропускної здатності мережі Network Functions Virtualization (NFV), яке стало стандартом для світових операторів мобільного зв'язку.

Схожі новини