Передплата 2024 ВЗ

СБУ затримала у Львові підполковника поліції за вимагання $ 600 хабара

  • 15.08.2018, 12:58
  • 404

Працівник поліції вимагав гроші за видалення з бази даних відомостей про судимість мешканця Львівщини.

У Львові співробітники СБУ затримали на хабарі одного з керівників управління інформаційно-аналітичної підтримки Головного управління Нацполіції Львівщини. Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі управління СБУ Львівщини, підполковника поліції затримали під час отримання хабара у понеділок, 13 серпня. Працівник поліції вимагав 600 доларів США за видалення відомостей про судимість мешканця Львівщини з бази даних персонально-довідкового обліку.

«У рамках раніше відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України оперативники спецслужби затримали здирника поруч із місцем роботи під час одержання неправомірної вигоди», — йдеться у повідомленні прес-служби СБУ Львівщини.

Затримання відбулося у Львові на вул. Липинського, 44, де розташоване управління інформаційно-аналітичної підтримки Г У Нацполіції Львівщини. Операція проводилася під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Затриманому повідомлено про підозру. Суд має обрати міру запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Схожі новини