Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зідан прийняв несподіване рішення про нову роботу

  • 15.08.2018, 12:16
  • 486

Колишній тренер мадридскього «Реала» Зінедін Зідан хоче очолити «Манчестер Юнайтед» і змінити на посту головного тренера Жозе Моуріньо. Така сенсаційна новина підірвала світовий інформаційний простір.

Після несподіваної відставки француза з «королівського клубу» було дуже багато розмов і припущень, чим далі він буде займатися. У пресі з'являлися версії про те, що ось-ось Зідан очолить збірні Франції, Катару, клуби «ПСЖ», «Челсі».

Всі ці припущення виявилися лише слухамі. Авторитетне в світі спорту видання L'Equipe стверджує, що Зідан твердо має намір перебратися в Манчестер. На сайті видання вже повним ходом йде опитування: «Чи зможе Зідан проявити себе в Манчестері краще, ніж в Мадриді?» 60 відсотків тих, хто проголосував, впевнені в цьому.

Ще в 1999 році легендарний наставник манкуніанців сер Алекс Фергюсон, що безуспішно намагався купити француза в «МЮ», сказав про Зідана так: «Дайте мені десять шматків дерева і Зінедіна Зідана і я виграю Лігу чемпіонів.» Фергюсона вже давно немає на тренерському містку «Червоних дияволів», але через майже 20 років в його команді все ж може з'явиться Зідан.

Схожі новини