Передплата 2024 «Добра кухня»

На майбутній церемонії Оскара з’явиться нова номінація

У планах навіть перенесення дати вручення золотих статуеток

Наступна церемонія з нагоди вручення найвищих відзнак у галузі кінематографа суттєво відрізнятиметьсмя від попередніх. Американська кіноакадемія обіцяє, що дійство триватиме три години, а серед нагород з’явиться нова номінація — «Популярний фільм».

Тим, хто звик щорічно дивитися телевізійну трансляцію з церемонії, тепер не варто розраховувати на дійство, розтягнуте на всю ніч. Три години і все, зате шоу має бути «захоплюючим». Задум, як досягти такого ефекту, є дуже інтригуючим. Частину статуеток вручатимуть під час рекламних пауз, але, згідно з планами, найцікавіші моменти будуть зафіксовані, змонтовані і продемонстровані пізніше.

Також під час церемонії Оскар'2019 вперше будуть відзначені автори у номінації «Популярний фільм». Наразі організатори не кажуть докладно, що власне мається на увазі, і якими критеріями керуватимуться, обираючи переможців у цій номінації. Але передбачається жорстка конкуренція між кіношними хітами і найкасовішими картинами. А з 2020 року церемонія відбуватиметься раніше, ніж досі, — 9 лютого.

Схожі новини