Передплата 2024 «Добра кухня»

З нагоди свого 52-річчя Галлі Беррі потішила фанатів відвертими фото

На профіль відомої актриси в Instagram підписано понад 3 мільйони користувачів

Сьогодні відома американська актриса, володарка Оскара за головну роль у фільмі «Монстр» Галлі Беррі святкує уродини. Вона виклала в Instagram нові знімки, які спричинили бурю в інтернеті.

У своєму аккаунті в Instagram актриса систематично викладає власні погляди на те, як успішно підтримувати юний вигляд і струнку осанку. Цим Галлі надихає багатьох своїх прихильників — на її профіль підписані понад 3 мільйони користувачів. Щоп’ятниці у серії постів «Fitness Friday» Беррі консультує їх з питань фізичних вправ та здорового харчування.

«Я вважаю, що добре здоров’я і добробут — справжня краса, — наголошує акторка в одному із своїх записів. — Світ краси постійно розвивається, поглиблюючи зв’язок між здоров’ям і тим, що ми вважаємо досконалим».

17-річною Галлі Беррі представляла штат Огайо на конкурсі Міс Підліток, а роком пізніше здобула цей титул. 1986 року у статусі Міс США виступала на конкурсі Міс Світу, і дісталася до фіналу. Власне з цього часу її кар’єра почала розвиватися бурхливо. Спочатку вона працювала моделлю, відтак з’явилася у серії «Живі ляльки». 2008 року стала найсексуальнішою жінкою за версією журналу «Esquire».

Схожі новини