Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Авто, на якому тікали вбивці ветерана АТО і волонтера «Сармата», належить Держгеокадастру

  • 14.08.2018, 19:57
  • 732

Автомобіль «ЗАЗ 110 207» червоного кольору, який фігурує у справі про вбивство активіста Віталія «Сармата» Олешка, зник з постійного місця стоянки.

Про зникнення стало відомо в день злочину, 31 липня. Ця автівка раніше перебувала на балансі Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області. Про це повідомили у прес-службі відомства.

«Зазначаємо, що вказаний автомобіль був закріплений за Міжрайонним управлінням Держгеокадастру у Бердянському районі та м. Бердянську та тривалий час не використовувався. Стосовно вказаного транспортного засобу 14.06.2018 була розпочата процедура відчуження. 31.07.2018 близько 14:00 посадовим особам управління стало відомо про факт зникнення службового автомобіля з місця постійної стоянки, про що в той же день було подано заяву до Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області», — йдеться в повідомленні.

Крім того, у відомстві підкреслили, що не володіють інформацію щодо того, чому Бердянський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області не повідомив Бердянський міськрайонний суд про порушення кримінального провадження за ст. 289 К К України за фактом викрадення автомобіля «Таврія» АР 8673 АМ.

Нагадаємо, вбивство колишнього бійця АТО Віталія «Сармата» Олешка сталося 31 липня в Бердянську на очах у його дружини та друга. Правоохоронці затримали п'ятьох підозрюваних відповідно до ст. 208 КПК України в результаті спецоперації «Сирена» у день вбивства на посту поліції у Василівці Запорізької області. Згодом суд взяв під варту чотирьох обвинувачених у злочині. Згодом поліція встановила, що вбивство активіста було замовним.

Схожі новини