Передплата 2024 ВЗ

Львів’янин став мільйонером «Лото-Забава»

  • 14.08.2018, 11:33
  • 1 041

Львів’янин Денис Шадура виграв один мільйон гривень у тиражі № 981 лотереї «Лото-Забава».

Про це повідомляє Еспресо.

Чоловік розповідає, що раніше про такий виграш міг тільки мріяти. Тепер Фортуна йому посміхнулась, і він уже знає, на що витратить гроші: «Планую зробити декілька інвестицій у наш маленький сімейний бізнес, пов’язаний із продажем продуктів харчування», — розповідає пан Шадура.

У лотерею «Лото-Забава» Денис грає більше десяти років. Переконаний, що виграє тільки той, хто грає і вірить у свою перемогу. Із глядачами ділиться своїм секретом успіху: «По-перше, необхідно грати в лотерею від оператора «М.С.Л.». По-друге, вірити у свій успіх і, по-третє, грати, незважаючи на маленькі виграші чи програші, до того часу, поки вас не запросять у студію «Лото-Забава».

Окрім цього, Денис Шадура отримав сертифікат на «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Насичена програма включала в себе такі розваги: спільний обід з ведучими «Лото-Забава», екскурсію містом на білосніжному лімузині, проживання у готелі у центрі столиці, частування в престижних київських ресторанах, сеанс релаксу у SPA-салоні, відвідини «Межигір'я», професійну фотосесію. Також компанія «М.С.Л.» здійснила заповітну мрію гостя зі Львова: організувала для нього незабутній політ над Києвом на гелікоптері.

До речі, у той самий день, коли пан Шадура отримав заповітний чек на 1 мільйон гривень, в Україні з’явився ювілейний, 300-й мільйонер «Лото-Забава».

Схожі новини