Передплата 2024 ВЗ

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі лягла до психіатричної клініки

  • 13.08.2018, 12:58
  • 1 224

Американська актриса Анджеліна Джолі, яка до сих пір не може врегулювати всі шлюборозлучні питання зі своїм колишнім чоловіком, актором Бредом Піттом, потрапила до психіатричної клініки.

Про це пише OBOZREVATEL.

Як повідомляють західні ЗМІ, Джолі та Пітт знову не поділили фінанси та права на опіку над шістьма дітьми. Чергові розбіжності виявилися ударом для актриси, яка пізніше була терміново госпіталізована до клініки, яка спеціалізується на лікуванні анорексії та булімії.

Відповідно до джерела, в цій клініці Джолі опинилася не вперше. Раніше, коли її вага досягла критичної позначки в 44 кілограми при зрості 169 сантиметрів, артистці також була потрібна допомога медиків. Цього разу, згідно з попередньою інформацією, знаменитість проведе в лікарні два тижні, після чого зможе повернутися до зйомок другої частини фільму «Маліфесента».

Відзначається, що в понеділок, 13 серпня, відбудеться засідання, де буде визначено головного опікуна п'ятьох молодших дітей Джолі та Пітта. Всього за кілька днів до суду адвокат актриси звинуватив її екс-чоловіка в тому, що той не платить аліментів.

Схожі новини