Передплата 2024 ВЗ

Серед жертв смертельної ДТП біля Запоріжжя є і мешканці Львівської області

  • 12.08.2018, 20:33
  • 1 567

Очевидці страшної ДТП на Запоріжжі та знайомі постраждалих діляться інформацією про трагедію. Так, у мережі пишуть, що у злощасному автобусі їхала вчителька з Львівщини, яка втратила у смертельній аварії власну дитину та двох племінників.

Зокрема, очевидець ДТП Дмитро Луц на своїй сторінці у Facebook написав, що має інформацію про постраждалих осіб, повідомляє 24 канал.

«Одна із постраждалих — Ольга Токай. Як мені стало відомо, вона проживає у Львівській області. Зараз до Запоріжжя на авто їде її мати і родичі… В аварії загинув її син Данил. Ольга перебуває зараз в обласній клінічній лікарні. Стан середньої тяжкості. Її другий синок — Максим. Перебуває в обласній дитячій лікарні. Стан — важкий», — написав він.

Окрім цього, Луц зазначив, що чоловік Олі, колишній футболіст, раніше загинув у ДТП. За збігом обставин, в маршрутці перебувала дружина рідного брата Ольги, яка теж втратила у вчорашньому ДТП двох дітей.

«Люди добрі, ви бачите цю молоду, талановиту вчительку? Її нагороджують за перемогу в конкурсі „Учителем школа стоїть“ наприкінці 2017. Вона — педагог Хирівської школи-інтернату. Страшенне лихо спіткало її — потрапила у ДТП під Запоріжжям. Ольга Токай з синочком Максимком у лікарні у важкому стані, а інша її дитина — шестирічний Данилко загинув», — написала у Facebook Марія Кузьмин.

Вона просить матеріально допомогти постраждалій сім'ї, яка раніше ще й втратила годувальника.

Схожі новини