Передплата 2024 ВЗ

У Рівному п’яний син політика, втік з під домашнього арешту, вчинив ДТП та погрожував журналістці розправою

  • 12.08.2018, 08:32
  • 681

У Рівному на перехресті вулиць Грушевського-Кобзарська 26-річний водій на Skoda Octavia проїхав на червоне світло та врізався у Dacia Logan.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Унаслідок зіткнення 60-річний водій Dacia отримав забій хребта та тупу травму живота, а його дружина — забій грудної клітки. Водій Skoda не постраждав. Поліція перевірила порушника на алкоголь — електронний пристрій показав значне перевищення (2,14 проміле).

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчим Рівненського відділу поліції розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Крім того, поліцейські з’ясували, що 26-річному рівнянину у межах кримінального провадження за фактом збуту наркотичних речовин Рівненський районний суд обрав міру запобіжного заходу у виді домашнього арешту з 22 по 07 годину. Відтак наразі поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання Рівненським районним судом зміни запобіжного заходу на більш суворий.

Також встановлено, що під час оформлення матеріалів вищевказаної ДТП 26-рівнянин погрожував фізичною розправою журналістові та продюсеру місцевої телерадіокомпанії 36-річній рівнянці, яка здійснювала відеофіксацію події.

Журналістка Інна Білецька, якій і погрожував водій, повідомила ім'я порушника — Андрій Бузинарський, син Михайла Бузинарського, який нині очолює місцевий осередок партії «За життя» Вадима Рабіновича, до якої нещодавно приєднався Віктор Медведчук, повідомляє ТСН.

Раніше Бузинарський-старший очолював осередок медведчуковського «Українського вибору». Крім того журналістка повідомила, що перед аварією 26-річного сина політика бачили у нічному клубі. Також запевняє, що після допиту Бузинарського-молодшого відпустили додому.

Схожі новини