Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Безпілотник ОБСЄ зафіксував колони військових вантажівок, що в’їжджали на окупований Донбас з території РФ

  • 11.08.2018, 08:20
  • 1 273

Безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував колони російських вантажівок, які вночі в’їжджали на непідконтрольну територію Донбасу і пізніше виїжджали з неї по ґрунтовій дорозі.

Переміщення відбувалося в районі, де немає прикордонно-пропускних споруд, звітує прес-служба Спеціальної моніторингової місії.

«7-го серпня о 22:15 БПЛА СММ дальнього радіусу дії виявив колону з восьми шестиколісних вантажівок з критими брезентом вантажними відсіками (п'ять КамАЗ-4310, а решта — невстановленої моделі), яка рухалася в східному напрямку по дорозі поблизу Чистяково, що в 62 кілометрах на схід від Донецька», -зазначено у повідомленні.

Приблизно о 23:25 колона виїхала з території України.

Пізніше безпілотник зафіксував другу колону, яка складалася з позашляховика УАЗ та шести вантажівок КамАЗ і слідувала на захід від кордону з РФ. В ОБСЄ уточнили, що через певний час до колони приєдналися ще дві вантажівки КамАЗ.

Крім того, того самого дня СММ виявила тимчасовий табір у Луганській області — в 2 кілометрах від Черемшиного. На території табору було помічено шість броньованих розвідувально-дозорних машин (БРДМ) і 15 вантажівок військового типу (два КамАЗи, чотири — типу «Урали», два — типу КрАЗи, шість ЗІЛів і один — невстановленої моделі). Всі пофарбовані в маскувальний зелений колір.

Схожі новини