Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Норвегії принц закрутив роман із моделлю Playboy: відверті фото дівчини

  • 10.08.2018, 15:43
  • 1 954

Син дружини наслідного принца Норвегії Хокона, кронпринцеси Метте-Маріт, почав зустрічатися з простолюдинкою, яка знімалася топлес для журналу Playboy.

Норвезькі ЗМІ засудили подібні стосунки, нарікаючи на моральні якості коханої принца Маріуса Борга Хейбі — моделі Джуліан Снеккестад, — повідомляє OBOZREVATEL.

Королівська родина Норвегії втрутилася, опублікувавши заяву, в якій Джуліан була названа «працьовитою», «здібною» і «такою, яка не заслуговує подібного висвітлення у пресі». У заяві також зазначається, що Маріус буде вдячний журналістам, якщо вони перестануть втручатися в його особисте життя.

21-річний Маріус Борга Хейбі не є принцом і не носить ніякого королівського чи дворянського титулу. Пасинок майбутнього короля Норвегії — дитина Метте-Маріт від її попередніх стосунків. Простолюдинка і мати-одиначка Метте-Маріт у 2001 році вийшла заміж за спадкоємця норвезького престолу Хокона. В 2004 році вона народила дочку — принцесу Інгрід Олександру, яка стала другою в лінії престолонаслідування норвезького трону після свого батька. А в 2005 році — сина принца Сверре Мангуса.

Схожі новини