Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У НАБУ проаналізують інформацію про нібито участь Манафорта у виборчій кампанії Порошенка

  • 10.08.2018, 15:25
  • 734

Національне антикорупційне бюро аналізує інформацію про нібито участь американського політтехнолога Пола Манафорта у виборчій кампанії кандидата в президенти України Петра Порошенка.

Про це повідомив директор бюро Артем Ситник під час презентації звіту про роботу НАБУ за перше півріччя 2018 року, повідомляє Радіо Свобода.

На запитання про те, чи планує НАБУ зацікавитися українськими посадовцями, які фігурують у справі Манафорта, відповів, що бюро аналізує отриману інформацію.

«Матеріали так званої „амбарної книги“ Партії регіонів з’явилися в НАБУ після того, як народні депутати та деякі працівники СБУ презентували їх публічно. Там дійсно фігурувало прізвище Манафорта. Та інформація, яка була оприлюднена зараз, ми про неї раніше не знали, тому зараз ми її аналізуємо», — сказав Ситник.

На уточнююче питання про нібито участь Манафорта у виборчій кампанії кандидата в президенти України Порошенка Артем Ситник зазначив: «Це питання дублюється і я вже дав відповідь на нього».

Директор НАБУ також повідомив, що сам Манафорт не є суб’єктом, який підслідний НАБУ, оскільки не був державним чиновником.

Схожі новини