Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вбивство ветерана АТО «Сармата» було замовним, — Нацполіція

  • 09.08.2018, 18:43
  • 768

Вбивство у Бердянську ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата), застреленого у дворі свого готелю 31 липня, було замовним, і сліди замовників ведуть за межі Запорізької області.

Про це заявив перший заступник голови Нацполіції — начальник кримінальної поліції Вячеслав Аброськін сьогодні під час оперативної наради у Бердянську, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Він зазначив, що на даний час слідством розглядаються три основних версії вбивства.

«Перша версія — злочин вчинено особами, які входять до злочинних організацій. Також ми розглядаємо версії вчинення цього злочину через активну громадську або підприємницьку діяльність вбитого.

Окрім того, у нас є всі підстави вважати, що це — замовне вбивство. Сліди ведуть за межі Бердянська та Запорізької області. Наразі ми встановлюємо всіх його учасників: від виконавців та посібників до замовників. Є певні напрацювання. Впевнений, що найближчим часом будуть затримані усі причетні до скоєння вбивства", — зазначив Вячеслав Аброськін.

Як повідомлялося, Віталія Олешка (Сармата) вбили 31 липня у Бердянську двома пострілами з обріза — у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один із них — екс-боєць роти «Торнадо».

Приблизно в той же час у Бердянську був затриманий іще один підозрюваний, повідомили у поліції.

Пізніше суд арештував чотирьох підозрюваних у вбивства Сармата.

Схожі новини